Minulla on oikeus- terapiakortti tilaukset

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tilattuasi tuotteen. Tilanneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme.
 

TOIMITUSEHDOT  (Voimassa 1.7.2019 alkaen.)

MAKSUTAVAT: Saat toimituksen mukana laskun ja sille 14 päivää maksuaikaa. Laskutuksesta ei peritä erillistä laskutuslisää. Tilaukseen lisätään posti- ja pakkauskulut 7,5 €. Laskutus hoituu Ropo Capital –yrityksen kautta.
TOIMITUSAIKA : Kortit toimitetaan 1-7 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta postitse suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli tuotetta ei ole saatavilla tällä hetkellä, saat siitä ilmoituksen ja arvioidun ajan milloin tuotetta saatavilla. Loma-aikanani terapiakortteja ei toimiteta vaan vasta lomalta palattuani. Näet loma-aikani kotisivujeni etusivujen kautta kohdasta uutiset.
VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT : Mikäli et ole tyytyväinen tilauksen sisältöön, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin sen saapuessa.

Huom! Jos korttien maksaja ja tilaajana on eri laitathan esim. yrityksesi tiedot (nimi, osoite) erikseen maksajan tiedot kohtaan. Jos käytät verkkolaskusosoitetta voit laittaa viestiin verkkolaskuosoitteen ja toiveen laskutuksesta tapahtuvan näin. Muussa tapauksessa lasku tulee tilauksen mukana.

Liityt samalla UnelmaRatkaisun uutiskirjeen saajaksi. Saat jatkossakin vinkkejä terapiakorttien käyttöön liittyen.Voit erota listalta halutessasi milloin tahansa.

* pakolliset
Email Marketing Powered by Mailchimp